Obr. Monitorovanie a riadenie čističky odpadových vôd

PROMOTIC disponuje mimo štandardných funkcií, bežných pre softvér typu SCADA, tiež integrovaným WEB serverom, ktorý umožňuje automaticky sprístupniť obrazy všetkým zariadeniam s webovým prehliadačom (smartphone, tablet, atď.) a to nezávisle od platformy (Android, iOS, atď.). PROMOTIC ďalej umožňuje napojenie na databázové systémy – od jednoduchých súborových databáz (napr. Access), cez klient/server databázy (napr. MS SQL, MySQL, Firebird), až po podnikové informačné a dátové systémy (napr. SAP, PI).

PROMOTIC obsahuje okrem zabudovaných ovládačov pre komunikáciu s rôznymi PLC (S7, MODBUS, atď.) aj podporu štandardných rozhraní OPC, DDE, ActiveX, XML, atď.

Významnou vlastnosťou systému PROMOTIC je možnosť prevádzkovania systému ako FREEWARE, teda úplne bezplatne pri zachovaní vysokej miery funkčnosti a bez časového obmedzenia. Systém v tomto režime umožňuje použitie všetkých komunikačných ovládačov a štandardných rozhraní, jediným obmedzením teda zostáva veľkosť aplikácie do 30 premenných. Všetci záujemcovia o predvedenie noviniek v systéme PROMOTIC sú srdečne pozvaní na návštevu stánku spoločnosti MICROSYS. spol. s r.o. - Pavilón P1 V, stánok č. 8.

Všetky informácie o systéme PROMOTIC, vrátane kompletnej dokumentácie a inštalačného balíčka ku stiahnutiu zdarma, sú dostupné na www.promotic.eu