Videogaléria 2014


Haas Automation: Čo hovoria zákazníci Haas

Veľmi radi vám rozprávame o tom, aké vynikajúce sú CNC obrábacie stroje Haas – aké sú to presné, stabilné zariadenia s primeranými cenami, jednoduchým ovládaním a veľmi priaznivou zostatkovou hodnotou pri ďalšom predaji. Ale nespoliehajte sa len na naše slová. Sledujte a počúvajte, čo hovoria o značke Haas skutoční zákazníci.

20.11.2014

LED osvetlenie na strojové videnie - video 1

03.10.2014

LED osvetlenie na strojové videnie - video 2

03.10.2014

Unitronics Samba™

System integrators and OEMs often develop applications that require PLC control, but that settle on simple text displays due to limited budget.  Unitronics, a trendsetter in the field of all-in-one PLC + HMI integrated controllers, has specifically developed a device for these situations: Samba™.

05.9.2014

Taipei a La Dolce Vita

Motorové skútre sú nesporne najpopulárnejším spôsobom dopravy v Taipei, rušnom hlavnom meste Taiwanu. Marus Performance a Artitek sú dve spoločnosti, ktoré spolupracujú pri výrobe zákazkových dielov na motocykle pre tých majiteľov, čo majú záľubu v talianskych motocykloch. Ďalšou vecou, ktorú majú vlastníci Maru Shen a Jeffrey Chen spoločnú, je vášeň pre obrábacie stroje Haas.

19.8.2014


NEWMATEC 2024, Tále
Fórum kvality 2024, Žilina