Tepelné čerpadlá na prípavu teplej vody TEC TM sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom a prevádzkovými vlastnosťami. Disponujú vysokou efektívnosťou a nadštandardnými výkonovými číslami tepelných čerpadiel, ktoré pri 300 l objeme dosahujú hodnotu až 3,27 (EN 16147, odberový profil XL).

Tepelné čerpadlá TEC TM dokážu ohriať vodu pomocou tepelného čerpadla až na 65°C bez použitia prídavného ohrievacieho telesa. Väčšina podobných zariadení dokáže ohriať vodu pomocou tepelného čerpadla na max. 55°C. Tepelné čerpadlá TEC TM spĺňajú náročné kritéria normy EN 16147 pre zariadenie do odberového profilu XL. To znamená, že poskytujú vďaka špeciálnemu konceptu vrstvenia vody v zásobníku nadštadardné odberateľné množstvo teplej vody.

Vďaka hrubej tepelnej izolácii (70 mm) a najmodernejšej technológii použitej pri výrobe sa tieto zariadenia vyznačujú minimálnou spotrebou energie za 24 hodín v pohotovostnom režime. Okrem nadštandardných vlastností disponuje tepelné čerpadlo TEC TM nielen prívlastkom vyrobené, ale aj vyvinuté na Slovensku.

www.tatramat.sk