Zatiaľ je prihlásených 275 vystavovateľov a denne pribúdajú noví. Organizátori preto tento rok očakávajú celkovo viac ako 300 zúčastnených firiem z Nemecka a zo zahraničia. A spoločnosti a inštitúty už oznámili veľké množstvo inovácií.

V hale 2 sa štvrtýkrát paralelne so SENSOR + TEST uskutoční európska konferencia ettc2022 (http://www.ettc2022.org), najdôležitejšia medzinárodná platforma pre telemetriu, diaľkové ovládanie, testovacie prístroje a spracovanie údajov. Účastníci sa budú môcť zoznámiť s tým, akú dôležitú úlohu zohrávajú telemetrické technológie pre priemyselné aplikácie.

Silným programom – aj digitálne

SENSOR + TEST má už niekoľko rokov aj svoj digitálny formát. Firmy a návštevníci tak môžu tento rok využiť nielen prezenčný veľtrh na intenzívnu výmenu názorov s odborníkmi, ale opäť aj digitálne kanály počas celého roka. „Prostredníctvom našej webovej stránky, pravidelných bulletinov a príslušných kanálov sociálnych médií poskytujeme vždy aktuálne správy o nových produktoch, trendoch a inováciách v oblasti senzorovej a meracej techniky,“ hovorí Holger Bödeker.

www.sensor-test.de