Videogaléria 2024


ATP Journal 4/2024 - príhovor šéfredaktora

Mnohé veci berieme ako samozrejmosť. Okrem iného aj to, že na mobile nám stačí urobiť pár kliknutí a na druhý deň si preberieme objednaný tovar. To, čo všetko sa medzitým udialo na rôznych miestach, kým zásielka k nám dorazila, je pre mnohých veľkou neznámou. Aprílové vydanie ATP Journal to ale zmení. Moderné trendy v logistike, skladovom hospodárstve či preprave sme doplnili aj o ďalšie inšpiratívne témy, ako napr. lineárne pohony či trendy v oblasti komunikácie človeka so strojom.

Témy aprílového vydania ATP Journal so sprievodným VIDEOkomentárom šéfredaktora Svoje produkty a riešenia predstavia okrem iných aj spoločnosti EPLAN a BRADY.

26.4.2024

ATP Journal 3/2024 - príhovor šéfredaktora

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpime. A presne to platilo aj o našej redakčnej návšteve v TESLA Liptovský Hrádok, a.s. Pred ôsmimi rokmi hľadala spoločnosť po rozpade trhov svoje miesto a slávu z minulosti. A dnes patrí k dravým lídrom pri vývoji vlastných HW/SW systémov pre uskladňovanie a riadenie energie. Inšpirácie z moderných prevádzok pre výrobu elektroniky a polovodičov sú len jednou z tém marcového vydania ATP Journal.

Svoje produkty a riešenia predstavia okrem iných aj spoločnosti Murrelektronik a Beckhoff Automation.

27.3.2024

Podcast Zmysel pre priemysel #4 – Kybernetická bezpečnosť priemyselných technológií

Kybernetická bezpečnosť je kľúčovou a neodmysliteľnou súčasťou prevádzkovej bezpečnosti systémov a má priamy vplyv na bezproblémový chod prevádzky priemyselných zariadení. Ako sa môžu priemyselné podniky chrániť? Je potrebné kontinuálne vzdelávanie pracovníkov za účelom zvyšovania kybernetickej bezpečnosti? Aké pravidlá prináša nová európska smernica NIS2?

Odpovede na tieto otázky sme hľadali v novej časti podcastu Zmysel pre priemysel spolu s Martinom Fábrym, konzultantom pre kyberbezpečnosť kritickej infraštruktúry a konateľom spoločnosti Accura, s.r.o. a Róbertom Mramúchom, manažérom kybernetickej bezpečnosti v spoločnosti MH Teplárenský holding, a.s.

14.3.2024

ATP Journal 2/2024 - príhovor šéfredaktora

21.2.2024

ATP Journal 1/2024 - príhovor šéfredaktora

30.1.2024


Fórum kvality 2024, Žilina