Videogaléria 2022


Podcast Zmysel pre priemysel #2 - Vzdelávanie a trh práce

V druhej časti podcastu Zmysel pre priemysel sa s mojimi dvoma hosťami, Andrejom Laszom a Michalom Kvasnicom, venujeme téme vzdelávania pre budúci trh práce. Porozprávali sme sa o tom, ako hodnotia priemyselné firmy fungovanie vzdelávacieho systému, aké nároky na prípravu uchádzačov o zamestnanie kladú, ako sa univerzitám darí prepájať teóriu s praxou či aké riešenia navrhujú za účelom efektívnejšieho prispôsobenia vzdelávacích odborov meniacim sa podmienkam na trhu práce.

Túto časť, ako aj všetky ďalšie, nájdete prostredníctvom

YouTube | Spotify | Apple Podcast

kde budete mať rýchly prístup k dôležitému obsahu, dostupnému vždy, keď ho potrebujete – doma, pri prácu alebo na cestách.

21.12.2022

ATP Journal 12/2022 - príhovor šéfredaktora

Tak aký podľa vás bol? Jeden z mnohých? Obyčajný, alebo naopak, výnimočný? Plný príležitostí a zmien alebo nudný a nezaujímavý? Ak by som ho mal hodnotiť ja, bol iný. Opäť originál. Tak, ako nakoniec všetko okolo nás. Nič nie je rovnaké ani len na sekundu. Aj naše decembrové vydanie je originál. Veľa zaujímavých tém poskladaných do posledného tohtoročného vydania. Či si ho prečítate v kancelárii, v pohodlí svojho domu či na chalupe pri krbe, je len na vás. Ja vám pri tom prajem pohodu a nerušenú chvíľu. . Svoje produkty a riešenia predstavia okrem iných aj spoločnosti PhoenixContact a EPLAN.

14.12.2022

ATP Journal 11/2022 - príhovor šéfredaktora

V našej krajine máme aktuálne dve horúce témy – energie a zdravotníctvo. Obidve sú behom na dlhé trate, ale všetci veríme, že majú v dohľadnej dobe svoje riešenie. My sme sa v redakcii na zdravotníctvo pozreli z iného uhla – toho technologického. Zmapovali sme, ako moderné technológie pomáhajú aj na Slovensku budovať moderné zdravotníctvo. Ale to nie je jediná téma novembrového vydania ATP Journal. 

Svoje produkty a riešenia predstavia okrem iných aj spoločnosti Murrelektronik a Brady.

23.11.2022

ATP Journal 10/2022 - príhovor šéfredaktora

Na jednej z jesenných konferencií venovanej energetike vystúpil aj známy slovenský ekonóm. Netrúfol si predpovedať, aký bude vývoj v energetike v najbližšom období, ale jeho odkaz bol jednoznačný. Aj v tomto odvetví budú potrebné veľké investície, aby sa podarili zdolať tie najdôležitejšie výzvy, ktoré momentálne zamestnávajú už nielen odborníkov, ale nás všetkých. Októbrové vydanie prináša inšpirácie k inteligentným sieťam, novým trendom, ako sú aktívni spotrebitelia, flexibilita či energetické úložné systémy.

Svoje produkty a riešenia predstavia okrem iných aj spoločnosti Rittal a Brady.

24.10.2022

Podcast Zmysel pre priemysel #1 - Robotika

V prvej časti podcastu Zmysel pre priemysel sa s mojimi dvoma hosťami, Františkom Duchoňom a Jurajom Kostrošom, venujeme téme kolaboratívnej, spolupracujúcej robotike. Porozprávali sme sa o aktuálnom stave robotiky, o tom, kde kolaboratívne roboty zapadajú do celkového priemyselného prostredia, ale aj o tom, či si nájdu uplatnenie v bežnom živote.

Túto časť, ako aj všetky ďalšie, nájdete prostredníctvom

YouTube | Spotify | Apple Podcast

kde budete mať rýchly prístup k dôležitému obsahu, dostupnému vždy, keď ho potrebujete – doma, pri práci alebo na cestách.

12.10.2022


NEWMATEC 2024, Tále
Fórum kvality 2024, Žilina